Start verkoop appartementen Monaco na de zomer!

Luxe appartementen, midden in het centrum, aan het water
Aan de nieuwe promenade langs het water, midden in het hart van Nieuwegein, prijkt straks met trots Monaco. Een indrukwekkend en duur­zaam appartementengebouw met 37 royale appartementen voorzien van een opvallend grote buitenruimte. Wie hier woont, leeft vrij en buiten met theater, winkels en horeca op een paar stappen verwijderd van thuis.

Monaco bestaat uit 37 luxe appartementen. De buitenruimtes hebben een gemiddelde oppervlakte van 24 m². Er zijn 15 appartementen van 65 tot 100 m², 17 appartementen kennen een oppervlakte van 100 tot 135 m² en 5 penthouses zijn maar liefst 170 tot 180 m² groot. Bent u op zoek naar ruimte, gun uzelf ongekende luxe en wilt u in huis rust ervaren zonder iets van de stadse reuring te missen? Laat u dan verleiden door Monaco.

U kunt meer informatie vinden over de koopwoningen op onze website: www.monaco-citynieuwegein.nl. Via deze website zal alle informatie omtrent de koopwoningen worden voorzien. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de koopwoningen? Schrijf u dan vooral in d.m.v. het aanmeldformulier. Zo wordt u op de hoogte gehouden en wordt er in de toekomst contact met u opgenomen via onze makelaar. Wanneer u zich al eerder heeft ingeschreven voor de koopwoningen dan hoeft dit niet nog een keer, uw gegevens zijn bij ons bekend.