Luxe wonen in het stadshart, aan het water

LUXE KOOPAPPARTEMENTEN

Luxe koopappartementen completeren de compositie van CityPromenade, versterkt met een eigenzinnig ontwerp. Hier speelt de gezelligheid zich af, langs de luie trappen tussen de waterkant, het stadsplein en de biodiverse binnentuin.

Gebouw Monaco omvat 37 luxe koopappartementen van minimaal 80 vierkante meter, elk met een royale buitenruimte. Monaco resideert aan de terrastrappen die de wandelpromenade langs het water koppelen aan het culturele hart van Nieuwegein: shoppingcentre Cityplaza en Theater De Kom. In de onderbouw, langs de trappen en aan het plein, komt een horeca gelegenheid met aantrekkelijke terrassen, waar bewoners en bezoekers kunnen neerstrijken voor een drankje, uitgebreide lunch of heerlijk diner. De bestaande parkeergarage wordt uitgebreid met 80 plekken voor bewoners. Laadpunten liggen in de buurt.

De diverse woontypen bestrijken circa 80 tot 120 vierkante meter woonplezier. Speels en verrassend ingedeeld. Installaties, decoratie, comfortniveau en vooral de vele keuzemogelijkheden vallen binnen het luxe segment. Met eigen balkon, collectieve groendaken en besloten binnentuin.


MONACO Gebouw B: klein, luxe, uniek aan het water

Dit kleinschalige appartementencomplex ligt eveneens aan de ‘luie’ trappen tussen water en winkelcentrum. Monaco omvat 37 koopappartementen. Duurzaam, klimaat- en toekomstgericht en binnen het luxe segment.


Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2022. Heeft u interesse in een appartement? Meld u dan aan via het aanmeldformulier op de website www.monaco-citynieuwegein.nl. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wilt u direct in contact komen met de verkoop makelaar?
Stuur dan een mail naar nieuwbouw@dekeizer.nl of neem telefonisch contact op via 030 – 600 82 40