Huren in City Promenade, voor elk wat wils

CITYPROMENADE BIEDT HUURDERS DE RUIMTE

Naast een beperkt aantal koopappartementen beslaat CityPromenade een veelheid aan huurappartementen met een grote diversiteit in kenmerken. Er wordt gebouwd voor verschillende levensfasen, in een mix van sociale-, midden- en vrije sector huurappartementen. De sociale huurwoningen vinden hun weg naar de bewoners via de vastgestelde methode binnen de gemeente Nieuwegein. De midden- en vrije huurwoningen bieden vrijheid en flexibiliteit, voor velen belangrijke redenen om te kiezen voor een huurwoning. 

Wat de drijfveer ook is om te kiezen voor de vrijheid van een huurappartement met het comfort van nieuwbouw, in CityPromenade bieden de drie woongebouwen een passende oplossing. 

Tweekamerappartementen voor de startende singles en stellen. Meer- en nog meerkamerappartementen voor wie meer ruimte nodig heeft of ambieert. Ongeveer een jaar voor de oplevering worden de huurwoningen gepubliceerd. Wie zich onderaan deze pagina aanmeldt om op de hoogte te worden gehouden van de actualiteiten omtrent CityPromenade ontvangt als eerste nieuws over de verschillenden woningen, de verhuurprocedures en inschrijfmogelijkheden in de mailbox.


VANCOUVER Gebouw A: hoog, statig, stoer en aan het water
Door de hoogte van circa 70 meter is Vancouver een baken in de stad en markant ijkpunt binnen CityPromenade. Vancouver ligt aan de Doorslag, met de ontspannen sfeer van een levendig terras pal aan de voet. Vancouver omvat 191 huur appartementen in de vrije sector en middenhuur van Syntrus Achmea, in opdracht van PME Pensioenfonds en Stichting Achmea Dutch Residential Fund (ADRF).

MELBOURNE Gebouw C: breed en fier aan het water
Dit appartementsgebouw richt zich in de volle breedte op het waterfront of op de binnentuin. Twee- en driekamerappartementen kijken uit over het blauw van de Doorslag of het groen van de eigen binnentuin. Melbourne omvat 155 woningen in een mix van sociale huurwoningen (25), middenhuur woningen en vrije sector huurwoningen van Syntrus Achmea, in opdracht van PME Pensioenfonds en Stichting Achmea Dutch Residential Fund (ADRF).

BERLIN Gebouw D: klein, baksteen
Stads wonen in optima forma. Met een terras of balkon én een binnentuin. Deze huurappartementen bieden ruimte voor starters, herstarters en doorstarters op de woonladder. Wonen waar het leeft! Berlin omvat 69 sociale huur appartementen van Portaal.


Meld je aan via onderstaande knop en geef je interesse aan. Dan krijg je van ons actuele berichten in de mailbox. Ongeveer een jaar voor de oplevering worden de huurwoningen gepubliceerd.

Houd mij op de hoogte!