City Nieuwegein, bruisende binnenstad voor wonen en werken

WONEN WAAR HET LEEFT

De binnenstad van Nieuwegein beweegt van bedrijvigheid naar bruisende bewoning. Langs het Brugpad, van de binnenkort eveneens te herontwikkelen NVM-locatie tot aan het stadspark Oudegein, komt CityPromenade. Vier duurzame woongebouwen met huur- en koopappartementen. Aan het water en rond binnenpleinen. Met ontmoetingsplekken op de groene daken en de gemeenschappelijke binnentuinen.

Winkelcentrum Cityplaza vult vrijwel alle dagelijkse voorzieningen in. Het Stadsplein en Theater De KOM beloven een schat aan cultuurbeleving. De nabijheid van het St. Antoniusziekenhuis stelt gerust. Stadspark Oudegein biedt ontspanning met de wijdvertakte wandelpaden. Allemaal op loopafstand.

BEREIKBAARHEID VAN DE BINNENSTAD

City Nieuwegein is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto, op de fiets en te voet. Forenzen binnen CityPromenade proeven dagelijks profijt van de sneltram tussen Utrecht, IJsselstein of Nieuwegein-Zuid. De halte ligt vrijwel naast de deur, net als een busstation. Het sneltram knooppunt in de binnenstad wordt bovendien volledig vernieuwd met een modern station dat voldoet aan de eisen van deze tijd. De A2 ligt op twee minuten rijden. Parkeren kan in en onder de buurt.

CityPromenade ligt nog geen tien kilometer van de binnenstad van Utrecht. Bovendien verbindt de sneltram vanaf juni 2022 City Nieuwegein nog verder met Utrecht Science Park.

  1. Stadsplein
  2. Winkelcentrum Cityplaza + parkeren
  3. St. Antonius Ziekenhuis + parkeren
  4. Stadshuis + parkeren
  5. Theater De KOM + parkeren
  6. Doorslag (vaarroute)
  7. Park Oudegein
  8. Tramhalte: Merwestein
  9. Bushalte: Stadshuis